Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Svenska Bouleförbundet korttidspermitterar sin personal

SBF har vid FS-möte beslutat att korttidspermittera sin personal med start 1 maj.

Beslutet innebär att personalen kommer att gå ner i arbetstid med 20% och den kommande tiden kommer kansliet att hålla stängt en dag i veckan. Ytterligare följd av denna åtgärd blir att kanslitelefonen kommer att ha följande öppettider: tisdag-onsdag 9–15, torsdag 9–12.

Permitteringen kommer som en åtgärd för att försöka spara pengar och är möjlig tack vare ett avtal som Arbetsgivaralliansen och Unionen kommit överens om, ett avtal som tillåter korttidspermitteringar inom idrotten där kollektivavtal finns.

-  En trist åtgärd men absolut nödvändig under rådande omständigheter, förhoppningsvis skall denna åtgärd hjälpa oss att komma stärkta ur den kris när väl samhället någon gång framåt kommer tillbaka i ett normalläge, säger Anders Wiiand, GS SBF.

anders.wiiand@svenskboule.se

Publicerad: 2020-05-06

Senast uppdaterad: 2020-05-06

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se