Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Boule-SM 2021 i den svenska fjällvärlden

Svenska Bouleförbundet har skrivit en avsiktsförklaring med Experium AB om att sommarens Boule-SM, vilken äger rum 18–24/7, kommer att avgöras i Sälenfjällen, närmare bestämt i Lindvallen invid anläggningen Experium.

Området ligger i en spännande miljö vid foten av fjället och dess skidanläggning med ett samlat spelområde för både grundspel och centercourt. Här finns tusentals bäddar inom kort gångavstånd avseende såväl hotell, stugor för självhushåll som ställplatser för husbilar. Detta blir ett unikt tillfälle att både spela Boule-SM samt få ta del av den unika naturen som fjällvärlden erbjuder sommartid. Experium erbjuder bland annat restauranger men också äventyrsbad, spa, bowling m.m. Läs mer här https://www.skistar.com/sv/experium/ Länk till annan webbplats.

När sommarbokningen öppnar i januari kommer ni deltagare kunna boka boende till förmånliga priser.

Observera att det alltså inte går att boka boende förrän i januari!

Boule-SM 2022 

Som bekant fick sommarens Boule-SM i Jönköping under rådande omständigheter ställas in. Det är nu helt klart att Boule-SM 2022 kommer att spelas i Jönköping. 

Publicerad: 2020-09-17

Senast uppdaterad: 2020-09-17

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se