Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Boule-SM i Sälen 2021

Kommande sommar står Sälen och Lindvallen värd för allas vårt kära boule-SM. Texten är uppdaterad med information och förtydligande kring bokning av boende (210122).

SM-mästerskapet ställdes ju in 2020 pga pandemin och som naturligtvis i skrivande stund även är ett något osäkert kort 2021. Men trots allt finns det ljusning vid horisonten i och med att vaccineringen satt igång och därför ska vi nu tillsammans fästa blicken och förhoppningarna mot 18-24 juli. Tänk er glädjen och befrielsen över att få spela boule-SM i Sälen och på spelplatsen Lindvallen.

Spelplatsen kommer vara centrerad runt Lindvallens stora besökscentrum Skistar Lodge. Allt spel kommer vara samlat inom bara några minuters promenad, vilket ger att Lindvallen kommer bli en riktigt härligt kokande boule-gryta under en veckas tid. Dessutom finns boende för gott och väl alla boulespelare alldeles intill spelplatsen i nyss nämna Skistar Lodge, vilket gör att du kommer kunna spela poolspel, flaskspel, finalspel på centercourten och spontana plojmatcher på i princip en och samma plats. Visst låter det helt enormt fantastiskt? Tänk dig att låta solen gå ned över bergsryggarna runt omkring medans massa människor fortfarande är kvar på området och umgås. Magiskt.

 

Skistar Lodge är ett riktigt centrum som innehåller allt man kan tänkas behöva. Affärer, restauranger, barer, butiker, äventyrsbad, bowling och hotell. Som boende på Skistar Lodge har du tillgång till allt det där under ett och samma tak och när du kliver ut genom entrén står du mitt i spelområdet. Hotellrummen är utrustade med kök, vilket gör att du kan välja mellan att laga mat själv eller besöka någon av restaurangerna. Dessutom går det att bo upp till sex personer i varje rum, så bokar man ett rum i åtta dagar och är flera personer i rummet så kommer boendekostnaden för veckan att bli riktigt förmånligt. Se till att boka rum på Skistar Lodge (länka till: https://www.skistar.com/sv/boka-online/Catalog/?r=1:&t=8&ad=2021-07-19#4 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.) (och försäkra dig om att det är just Skistar Lodge du bokar) fortast möjligt för att försäkra dig om en plats i boule-SM:s hjärta.

Ny text med förtydligande kring boende

När det gäller ställplats och camping har Skistar inte gjort klart detaljerna ännu, men det kommer erbjudande om detta och vi går ut med mer info så fort allt är klart.

För avbokning av bokat boende på Skistar.se gäller följande:

  • För boende och/ellerresa som avbokas 21 dagar eller merföre ankomst återbetalas boende och/eller resa till gästen, dock med undantag för att SkiStar behåller avgiften för av- och ombokningsförsäkringen och en expeditionsavgift på 95 SEK.
  • För boende och/ellerresa som avbokas 20–0 dagarföre ankomst med giltig avbokningsorsak enligt försäkringsvillkoren (jfr. nedan) återbetalas boende och/eller resa till gästen, dock med undantag för att SkiStar behåller avgiften för av- och ombokningsförsäkringen och en expeditionsavgift på 95 SEK.
  • För boende och/eller resa som avbokas 20–0 dagarföre ankomst utangiltig avbokningsorsak enligt försäkringsvillkoren (jfr.nedan) görs ingen återbetalning till gästen, utan SkiStar behåller 100 % av kostnaden för boende och/eller resa.

Försäkringen kostar 245kr och man kan då fram till 21 dagar innan incheckning boka av utan anledning. Försäkringsvillkoren finns på Skistars hemsida.

SM-kommittén, som leds av Mattias Thorell, har under hösten besökt spelplatsen och slutfört kontraktsskrivning. Framöver kommer arbetet att intensifieras och planering för alla de detaljer som måste klaffa, ska sättas. Ett SM-arrangemang är en stor apparat som kräver många olika kompetenser och många personers arbetskraft. Kanske är du en klippa på att arbeta i ett sekretariat? Eller en hejare på att göra iordning banor? Kanske en fena på att möta folk och svara på frågor? SM-kommittén tar tacksamt emot intresseanmälning för dig som är intresserad av att vara en del av boule-SM 2021, inte bara som spelare. Vi vet att det finns mängder av människor i boulesverige som är duktiga på allt det som krävs för en SM-vecka, så tveka inte över att anmäla intresse. En liten stund, en hel dag eller hela veckan spelar ingen roll. Hör av dig till Mattias Thorell via mail mattias.thorell@svenskboule.se 

 

Publicerad: 2021-01-07

Senast uppdaterad: 2021-01-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se