Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Mats Peterson tilldelas förtjänsttecken i guld

SBF:s förtjänsstecken i guld, uppmärksammas särskilt i samband med svenska bouleförbundets förbundsmöte. Vid årets förbundsmöte tilldelades Mats Peterson den ädlaste vallören och uppmärksammades under det digitala mötet.

Den som någon gång har besökt Varberg Kulknappens förnämliga tävling Varberg Strandcup har säkerligen inte missat Mats Peterson. Är det inte för hans ljuva stämma som hörs över spelplatsen så sitter han och arbetar i sekretariatet. Från onsdagens företagstävling till söndagens dubbelspel sitter han där oförtrutet och ser tillsammans med övriga kulknappar till att vi alla får några underbara dagar till skänks.

Mats är naturligtvis i övrigt en starkt kraft i föreningens verksamhet. Han driver på tävlingsverksamheten men har under pandemin också varit en viktig pusselbit i föreningens inomhushall, Boulodromen, för att verksamheten har kunnat flyta på även under de tuffaste perioderna. Att ha en medlem som driver saker framåt och upprätthåller vardagens ting är nödvändigt överallt. Att ha en sådan kraft som år efter år gör allt det är naturligtvis guld värt.

Mats har parallellt med sitt engagemang också engagerat sig i svensk boule i stort. Han har suttit i förbundsstyrelser och kommittéer och är ett aktat namn i den stora boulekretsen.Dessutom en hängiven boulespelare som syns på boulebanan.

Mats Peterson tilldelas alltså svenska bouleförbundets förtjänsttecken i guld för sitt stora föreningsengagemang. Må det bli många år till!

Publicerad: 2021-06-19

Senast uppdaterad: 2021-06-19

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se