Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Information om boule-SM 2021

3-5 september går årets boule-SM av stapeln i Jönköping. Som vi konstaterat tidigare är det ett annorlunda, och högst tillfälligt, upplägg av boule-SM. Här kommer en uppdatering kring läget!

Att det över huvud taget blir ett boule-SM i år är ganska otroligt. Det är en svår tid vi har bakom oss och vår verksamhet har varit svårt prövad, liksom allting har i vårt samhälle. Årets upplaga av boule-SM, med grundomgångar ute i distrikten, är ett resultat av stora insatser och uppofringar. Svenska bouleförbundet kallade distrikten till planeringar och diskussioner och det som sedan skedde ute i distrikten är beundransvärt. Under några veckor växte tävlingsupplägget fram och i slutändan lockade tävlingarna många deltagare till såväl SM som DM.

Hur det har gått i tävlingarna såhär långt har man kunnat följa på SBF online Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och vill man se en sammanställning över de som kvallificerat sig till finalhelgen kan man läsa fullständiga startlistor på Boulemästerskap Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Där hittar man även tidsprogram och all annan info man som deltagare kan tänkas behöva.

SM-kommittén och Ungdomskommittén har gemensamt beslutat att förlägga juniorernas tävlingar under lördag och söndag, då det idag kan vara både svårt och känsligt att få ledigt från skolan. Du hittar tidsprogram och information om anmälan i den här nyhetsnotisen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Glädjande är också att Club Istánboule har beslutat sig för att arrangera tävlingar 4-5 september vid deras anläggning i Råslätt i utkanten av Jönköping. På det sättet får den som kanske bara har kvallificerat sig i en enstaka klass ändå möjlighet att tävla mer under helgen. Du anmäler dig till tävlingarna som vanligt på SBF online.

Publicerad: 2021-08-08

Senast uppdaterad: 2021-08-08

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se