Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Dags för inomhus-SM för klubblag

Det duggar tätt mellan godbitarna just nu. Idag är det dags för de första omgångarna i inomhus-SM för klubblag

Inomhus-SM för klubblag. Fast utomhus då. Hur kommer det sig? Jo, det är ett av många arrangemang som påverkats av pandemin. Från början skulle tävlingarna gått i januari och februari, men då var vi långt ifrån allt vad boulespel heter. Tävlingarna flyttades fram och nu är det alltså dags.

Ni hittar lottning och resultat löpande här på hemsidan via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Spelplatserna är Malmö, Lindome och Stockholm. De allra flesta storheterna ställer upp, men naturligtvis saknar vi en av landets mest framgångsrika föreningar, Coccinelle från Malmö. De regerande mästarna från Sörbyängen ställer upp liksom som sagt de flesta andra framgångsrika föreningarna. Och en massa andra föreningar som är sugna på att skrälla sig fram till finalhelgen i Borås 28-29 augusti. Efter dagens spel kommer en mer ingående genomgång av det som hänt och om lagen som tagit sig till finalhelgen.

Publicerad: 2021-08-21

Senast uppdaterad: 2021-08-21

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se