Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Maxtak för åskådare och deltagare försvinner helt

RF meddelar att maxtak för åskådare och deltagare helt lyfts bort från och med 29 september. Det betyder att Svenska bouleförbundets verksamhet kan kliva in i inomhussäsongen fullt ut.

Maxtaket tas alltså bort vad gäller åskådare och deltagare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., såväl inom- som utomhus. Det här kommer ha stor betydelse för idrottsrörelsen på många sätt, för de evenemang som lockar stora åskådarskaror men också för utövarna som nu kan ladda för en framtid utan de begränsningar vi vant oss vid att leva med.

För boulen innebär det att föreningarna nu kan ladda för en inomhussäsong fullt ut. Svenska bouleförbundets stora tävlingar Svenska cupen dam, V55 och V65 avgörs enligt den plan som tävlingskommittén tidigare lagt. Föreningana kan börja planera för sina återkommande arrangemang, som betyder så mycket för såväl föreningarna som de enskilda medlemmarna.

Det ska dock poängteras att vi fortfarande lever mitt i en pandemi. För att hantera den på bästa sätt uppmanar Svenska bouleförbundet till att fortsätta sköta hygien, stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom, samt se till att vaccinera sig.

Publicerad: 2021-09-08

Senast uppdaterad: 2021-09-08

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se