Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Veterankommittén igång med sitt arbete

Veterankommittén är en nygammal kommitté i Svenska bouleförbundet och nu är de igång med sitt arbete.

Under boule-SM i Jönköping passade SBF:s veterankommitté på att träffas fysiskt för första gången, efter att tidigare ha sammanträtt digitalt. Kommittén består av Carina Jansson, ordförande, Jean-Noel Henry, sekreterare, Ynge Evaldsson, förbundsstyrelsens representant, Lasse Ahlberg, Arne Teljer, Hilbert Björkdahl och Johan Nordlander (Johan saknas på gruppfotot). Dessutom kommer kansliets Frida Milevi vara adjungerad och framförallt bidra med kunskap kring de olika stödformer som RF och SISU erbjuder.

Kommitténs comeback i förbundets organisation hänger ihop med att förbundsstyrelsen har sett att det finns ett behov av att fånga upp frågor som rör förbundets medlemmar som är över 65 år, samt att RF har initierat en bred satsning på äldreidrott. Kommittén kommer alltså att fokusera på gruppen 65 år och äldre och kommer samverka med såväl övriga kommittéer som distrikt och föreningar i boulesverige.

Publicerad: 2021-09-09

Senast uppdaterad: 2021-09-09

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se