Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Generalsekreterare Anders Wiiand går vidare

Svenska bouleförbundets generalsekreterare går vidare i karriären.

Anders Wiiand lämnar alltså svensk boule. Han har fått en chefstjänst inom kommunen på hemorten Hallsberg och kommer avsluta sin tjänstgöring på förbundet under hösten.Anders kom in i organisationen hösten 2018 och har sedan dess arbetat brett och djupt med förändringsarbete. För att ta ett exempel har han strukturerat och förfinat arbetet i domarkommittén och disciplinnämnderna. Hans kontaktnät inom Riksidrottsförbundets organisation och arbetet kopplat till det har fört svensk boule framåt och uppåt.Förbundsstyrelsen riktar ett stort tack och många kramar för insatserna under de här tre åren och önskar naturligtvis ett stort lycka till i de nya uppdrag och äventyr som väntar.

Publicerad: 2021-09-20

Senast uppdaterad: 2021-09-20

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se