Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Svenska cupen dam näst på tur

Tävlingsåret vad gäller förbundstävlingarna har varit komprimerat. Näst på tur står finalspelet i Svenska cupen dam.

Lindome står värd för årets sista tävlingar när det kommer till förbundsarrangemang. Svenska cupen dam ska avgöras i Lindomehallen och dess svårspelade banor. Kvalspelet avgjordes i Halmstad, Skövde och Uppsala. Finalklara lag är AIK, Kärnan, Sibirien, Pomme de Pin (de fyra gör upp i pool 2), La boule DÓr, Coccinelle, Lindome poch Boule von Platen (de sista fyra i pool 1). På förhand är tävlingarna öppna, men vi kan så klart hitta några favoriter.

Pool 1
Ett Coccinelle med Jessica Johansson är alltid oerhört farliga, men utmanarna går såklart att hitta. Lindome har ett starkt lag med Tove orrbeck i täten men allra starkast utmanare är kanske La boule DÓr med Anette Ramm-Ericson och Eva Carlsson. De regerande mästarna Coccinelle kommer få slita hårt för att ta en av semifinalplatserna och det är helt öppet.

Pool 2
Här är Sibirien förhandsfavoriter med övriga lag strax bakom. Egentligen har alla fyra lagen chansen på semifinalplatser och förutom Sibirien är det Pomme de Pin, AIK och Kärnan. Samtliga lag är utmanare om såväl semi- som finalplatser och det är oerhört öppet.

Ni kan följa helgens spel här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och när mästarna är korade kommer artikel här på hemsidan.

Publicerad: 2021-11-27

Senast uppdaterad: 2021-11-27

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se