Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Borttagna restriktioner från och med 9 februari

Från och med den 9 februari kommer nuvarande restriktioner med anledning av coronaviruset att tas bort för idrottsevenemang.

För idrottsevenemang innebär borttagandet av restriktioner att inga begränsningar längre kommer finnas vad gäller maxantal i publik, krav på vaccinationsbevis och avstånd med mera. Inte heller kvarstår några restriktioner om begränsningar avseende maxantal i förhållande till den kvadratmeteryta vi har i våra hallar. I praktiken innebär detta att vi fr o m nästa onsdag kan spela tävlingar som normalt, och till exempel kommer Svenska Cupen Öppen att kunna genomföras utan några restriktioner.

Det kvarstår dock ett antal viktiga rekommendationer från Folkhälsomyndigheten:

• Stanna hemma och undvik nära kontakt med andra om du är sjuk med symtom som kan vara covid-19.

• Folkhälsomyndigheten rekommenderar vuxna personer som inte har vaccinerat sig att vidta särskilda försiktighetsåtgärder. Det innebär att dessa personer bör undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus. De ovaccinerade som tillhör en medicinsk riskgrupp löper större risk för allvarlig sjukdom. Risken för allvarlig sjukdom ökar även i takt med stigande ålder.

Mer information från Folkhälsomyndigheten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2022-02-04

Senast uppdaterad: 2022-02-04

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se