Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Tack för ett fantastiskt boule-SM

null

Boule-SM är över och vilken fantastisk vecka det blev! Det finns massor att förbättra, men massor av nytt slog verkligen väl ut. Det finns så många att tacka, Herman, Simon och Oliver var helt ovärderliga i både planering och genomförande, tillsammans med våra kommittéer som har träffats och planerat noga. I 2 veckor var vi på plats, och Jönköping verkligen andades hjälpsamhet, 5+ till staden!


Club Istanboule
Vilka hjältar, ett otroligt slit har de lagt ned, under uppbyggnad och rivning, men också under veckan. Alltid glada, alltid trevliga och fantastiskt hjälpsamma!


Destination Jönköping
Alltså, kan ett samarbete bli bättre? Har verkligen svårt att tro det. Helena och Daniel fanns alltid där, hjälpsamma och kunniga, och de gav oss sitt engagemang helhjärtat! Och det märktes verkligen!

Sekretariatet
Vilket gäng! Marco och Ove har varit på plats varje dag, hjälpsamma och trevliga, ett och annat skämt med Göteborgstuch har vi hört. Åsa, Ingalill, Jennifer, Kaisa, Simon och Oliver har också slitit, och på ett fantastiskt sätt. Fredrik gör sitt 20 SM, och så bra det blev med den digitala utvecklingen, underbart att se. Mer väntas till Kalmar 2023.


Centercourten
Hjärtat på Boule-SM, och så otroligt bra det blev. Herman, Oliver och Simon gjorde verkligen något nytt. Tydligt att följa på plats, och utomordentligt bra att följa om man satt hemma. Grytan i Rådhusparken verkligen bubblade, och detta upplägg är verkligen nåt för framtiden. Samma gäng slet överallt, både före, under och efter SM. Vilket gäng!


Kansliet
Hela personalstyrkan fanns på plats, och Frida och Marie var där stora delar av veckan. Grymma som vanligt, och otroligt skönt att ha dem på plats!

Sjukvård
Under första dagarna av veckan kämpade Kerstin som sjukvårdare, guld värt, och det var otroligt viktigt!

Stickans Event och service
Snacka om att brinna för service, oavsett problem som dök upp, fanns alltid Joakim där att fråga om tips!


Ungdomskommittén
Sån glädje och trygghet, Henrik, Christer, Tom och Eva-Karin fanns där om nåt hände, vi såg många skratt och ungdomarna verkligen älskade det! Vi har något stort på gång!

Domarkommittén
Samarbete de lux! I år kämpade de nationella domarna otroligt, dels tack vare värmen, men också med att vi måste få till bättre flyt på matcherna, och inga 3-timmars matcher som förstör för alla. Vi har verkligen något bra att jobba vidare med och vi ser fram emot många härliga förbundsarrangemang tillsammans!


FC Gruppen
Maten serverades på löpande band, ny aktör som är vana vid stora arrangemang, men aldrig jobbat med boule innan, grym lunch och glada miner serverades dagligen! Att få vara en del av detta är jag otroligt glad och tacksam för, jag gör det för att jag älskar boule, och brinner för SM. Den 2-8 juli ses vi i Kalmar, då ser vi fler nyheter, och vi kommer alltid våga utveckla vårt mästerskap.

Mvh Mattias Thorell, Evenemangsutvecklare Mattias.Thorell@Svenskboule.se

Publicerad: 2022-08-02

Senast uppdaterad: 2022-08-02

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se