Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Högt licenstryck på kansliet

Början av året innebär ofta ett ökat tryck avseende licensfrågor, men just nu är trycket ännu högre än normalt.

Av naturliga skäl innebär början av året att arbetsbelastningen på kansliet ofta är högre än normalt, då det utöver alla vanliga uppgifter är mycket arbete kopplat till ekonomi och licenser. I år förefaller det dock vara väldigt många fler föreningar som inte fått med alla sina medlemmar i den normala licensprocessen som sker i slutet av året, varför mailströmmen till kansliet just nu är strid.

Det innebär i sin tur att det just nu stundtals tar lite längre tid för oss att aktivera licenserna. Vi ber er att i möjligaste mån inte ringa kansliet för att ställa frågor om när era licenser blir klara. Om ni gjort alla delar, betalat in på förbundets bankgiro och mailat in alla uppgifter till kansliet, så kommer licensen bli aktiverad så fort som pengarna kommer fram och vi hinner handlägga ärendet.

Mer information om licenser finner ni här. Tänk också på att ni kan fylla i en licensförsäkran om ni betalt in och skickat mail, men inte ännu fått bekräftelse på att licensen är aktiverad.

Publicerad: 2023-01-12

Senast uppdaterad: 2023-01-12

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se