Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Dags kora mästare

placeholder

En av årets allra största höjdpunkter går av stapeln i helgen, finalspelet i Svenska Cupen! Åtta klubbar gör i Skövde upp om den åtråvärda trofén.

Tävlingen, som är en del av SM-veckan, spelas närmare bestämt i Boulecentrum med Club Bonbon som arrangerande förening. Vinnarna kommer att kunna titulera sig svenska inomhusmästare för klubblag, men kommer också framför allt att representera Sverige i Europacupen senare i år.

SM-veckan vinter pågår redan för fullt, men till helgen tar tävlingarna fart på allvar och det är många idrotter som är i gång samtidigt under lördagen och söndagen. Den nyfikne kan läsa mer om arrangemanget här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. SVT planerar inte att livesända från boulen utan kommer att på andra sätt följa tävlingarna, vi återkommer när vi vet mer om var och hur ni kan ta del av det. Ni kommer kunna följa spelet via förbundets egna sändningar via Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Redan i kvartsfinalerna, som drar igång 9.30 på lördagen, vankas det spännande, ovissa kamper. Då möts:

La Boule D’or – Lindome

Sibirien – Kärnan

Rabeloub – TED

Halmstad – Boulero

Intervjuer med de deltagande lagen finner ni här.

På söndag får vi svaret, vem går vinnande ur striden och kan se fram emot finalspelet i Saint-Yrieix-sur-Charente i november?

Publicerad: 2023-02-02

Senast uppdaterad: 2023-02-03

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se