Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Förbundet nominerat till fint pris

placeholder

För en tid sedan fick vi den mycket glädjande nyheten att förbundet för vårt Boule-SM nominerats till Jönköpinggalan i klassen Årets Mötes- och Evenemangspris!

Det tog några veckor innan det blev officiellt men i torsdags blev årets nominerade presenterade på en frukostträff i Jönköping. Förbundet representerades av ordförande Herman Thorell och Club I’stan Boules ordförande Linnéa Agnell. En liten film från träffen kan man se på förbundets Facebook-sida Länk till annan webbplats..

Det känns förstås riktigt kul att förbundets stora flaggskepp Boule-SM uppmärksammas så här och framför allt tycker jag att det är ett väldigt fint kvitto på det stora arbete Mattias lagt ned. Förbundet har valt att göra en satsning på våra arrangemang och den satsningen har förvaltats på bästa sätt, säger Herman och fortsätter: - Att vi är nominerade tillsammans med stora företag och världsstjärnor inom olika idrotter säger en hel del om hur omtyckt boulen är. Alla verkar tycka väldigt mycket om vår verksamhet.

Jönköping är en stor evenemangs- och mötesstad, med Elmia-mässan och många olika sporthändelser under året, och att Destination Jönköping väljer ut vårt arrangemang bland så många presumtiva kandidater är ett riktigt kvalitetsbetyg. Nomineringen är förstås ett stort erkännande till alla de som arbetade med att göra förra årets Boule-SM till ett lyckat arrangemang. Särskilt gäller detta förstås då förbundets evenemangs- och tävlingsutvecklare Mattias Thorell som är den som arbetat kontinuerligt med arrangemanget i mer än ett års tid och varit den som hela tiden hållit kontakten med Destination Jönköping för att säkerställa ett lyckat samarbete. Nomineringen stärker ett redan gott rykte och lägger ytterligare tyngd till attraktionskraften som gör att allt fler städer vill få Boule-SM till sin stad. Nu håller vi tummarna att Boule-SM blir en vinnare på galan Länk till annan webbplats. 25:e mars!

Juryns motivering:

Boule-SM, Linnéa Agnell & Mattias Thorell
En varm vecka i juli arrangerades Boule-SM i Jönköping där 1 500 boulespelare gjorde upp om slutspelsplatserna på de 200 bouleplanerna som skapats på Elmiaområdet. På kvällarna bjöd Rådhusparken på festlig somrig stämning när Jönköpingsborna anslöt för att uppleva när Sveriges bästa boulespelare gjorde upp om medaljerna. SM i Boule blev ett uppskattat evenemang från alla håll. Deltagare, Jönköpingsbor, kommunen och destinationen gjorde tillsammans med arrangören Svenska Bouleförbundet och den lokala klubben I-stan-boule SM-veckan till en av årets absoluta höjdpunkter i evenemangsstaden Jönköping med ett värdskap på högsta nivå. En nära och välfungerade samverkan mellan alla parter var grunden för ett lyckat genomförande.”

Publicerad: 2023-02-14

Senast uppdaterad: 2023-02-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se