Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Få stöd för fler äldre i rörelse

Riksidrottsförbundets liggande logga

Mellan den 15 mars och den 30 april kan idrottsföreningar söka ett nytt stöd för att nå fler äldre. Det är ett engångsstöd på 3000 kronor, men om föreningen ansöker kan det bli starten för en långsiktig satsning på äldre.

Fram till 2025 kommer föreningarna som får stödet ha möjligheten att fortsätta utveckla föreningsverksamheten med äldre genom olika stöd från idrottsförbunden och RF-SISU distrikt. Riksidrottförbundets målsättning är att nå 3000 föreningar som antingen vill växla upp eller starta en satsning på målgruppen 65 plus.

Alla ideella föreningar som är medlem i ett specialidrottsförbund (SF) anslutet till Riksidrottsförbundet (RF) har rätt att erhålla verksamhetsstöd till idrottsföreningar (IF) med aktiva i åldern 65 år och äldre i enlighet med vad som uppges i bestämmelserna. Bestämmelser samt mer information och länk till ansökan hittar ni här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Tänk på att det är först till kvarn så in och sök!

Publicerad: 2023-03-21

Senast uppdaterad: 2023-03-22

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se