Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Svenska Bouleförbundet söker

placeholder

Verksamhetsutvecklare med fokus på idrott för personer med funktionsnedsättning

Vi söker nu en person som kan hjälpa oss att utveckla vår paraverksamhet. Boule är en öppen och tillgänglig sport som samlar intresserade oavsett ålder, kön eller fysiska förutsättningar. Nu vill vi i ännu högre grad möjliggöra att fler ska känns sig välkomna inom vår fantastiska idrott.

Uppdrag

Arbetsuppgifterna har ett tydligt fokus på att utveckla förbundets parasportsverksamhet, och innefattar:

  • kartläggning av förbundets verksamhet,
  • utveckling av områden identifierade i pågående process tillsammans med kompetensstöd para inom Riksidrottsförbundet,
  • aktivt arbete för ökad LOK-registrering hos förbundets föreningar,
  • internationella kontakter avseende eventuell klassificering.

Utöver dessa och liknande aktiviteter kommer uppdraget inkludera uppgifter inom andra områden av förbundets verksamhet. Som att arbeta med förbundets kommunikation och dess hemsida, bidra till pågående digitaliseringsprocesser och andra aktuella projekt och kartläggningar förknippade med dessa. Dessa övriga arbetsuppgifter bestäms tillsammans med kandidaten utifrån de lämpliga kompetenser personen besitter.

Personlig profil

Tjänsten passar dig som har ett eget driv och hög ansvarskänsla. Du är utåtriktad och kommunikativ, tjänsten innebär mycket aktiv kontakt såväl inom som utanför förbundet. Du tycker därför om och är bra på att samarbeta med andra och är ansvarsfull och engagerad. Det är meriterande om du har:

  • erfarenhet från tidigare arbete med pararelaterade frågor,
  • erfarenhet från idrottsrörelsen eller annan idéburen föreningsverksamhet,
  • erfarenhet av projektledning.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom för tjänsten lämpligt område, du är en god kommunikatör och behärskar svenska samt engelska flytande i både tal och skrift. Som person förväntar vi oss att du är en prestigelös lagspelare som både hjälper andra när det behövs och själv tar hjälp av kollegor när behov finns.

Om ansökan

Tjänsten är en projektanställning på nio månader med tjänstgöringsgrad 100 %. Arbetsplats är på förbundets kansli i Idrottens Hus i Stockholm med möjlighet till visst distansarbete. SBF tillämpar kollektivavtal gällande Arbetsgivaralliansen/Unionen.

Välkommen med din ansökan och cv snarast till vår generalsekreterare Tommy Gustafsson, tommy.gustafsson@svenskboule.se. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats. Sista ansökningsdag är 22 maj.

Svenska Bouleförbundet (SBF) bildades 1977 och har sedan dess haft en stadig tillväxt av både föreningar och föreningsmedlemmar. SBF är sedan 1989 medlem i Riksidrottsförbundet. Idag finns det ungefär 12 000 medlemmar, varav cirka 5 000 har tävlingslicens, i de cirka 230 bouleföreningarna. För vidare information om SBF:s verksamhet hänvisar vi till www.svenskboule.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-05-12

Senast uppdaterad: 2023-05-12

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se