Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Vill du hjälpa till med ungdomsarbetet på Boule-SM?

Ungdomskommittén letar efter funktionärer som vill hjälpa till och komplettera vår grupp i tältet på Larmtorget där ungdomsklasserna spelas. All hjälp är uppskattad, oavsett om det handlar om en halvtimme, timma eller mer.

Det är framförallt följande datum som vår trupp behöver förstärkning:

Söndag 2/7
Måndag 3/7
Onsdag 5/7
Torsdag 6/7
Lördag 8/7

Vad behöver man göra?

När ungdomarna spelar sina matcher behöver vi en eller två personer som kan bistå med att ta emot resultaten. Det hela är väldigt enkelt, och känner du att du klarar att skriva på papper och registrera resultat är detta utan tvekan en uppgift för dig. Intresserar detta dig och du har lite tid över någon gång mellan 09:00 och 14:00 är du varmt välkommen att höra av dig.

Mellan 14:00 och 16:00 kommer vi även köra några ”testa på”-aktiviteter tagna från skolboulen. Inte heller här krävs det någon speciell förberedelse eller kunskap. Det är de extra händerna vi behöver och din uppgift blir i sådana fall att dela ut / ta emot mjuka klot för de olika 5 kampsgrenarna samt lämna ut papper med instruktioner. Kom ihåg att det kommer finnas någon från ungdomskommittén på plats, du kommer inte vara ensam!

Utöver detta kommer det även finnas informationsblad om vårt arbete i ungdomskommittén som vi gärna ser att man hjälper till att dela ut både till våra boulespelande vänner och nyfikna förbipasserande.

Vi i ungdomskommittén vill återigen lyfta att all hjälp är uppskattad, oavsett hur lång tid det rör sig om. Med er hjälp kan vi inte bara ge våra ungdomar ett riktigt bra SM utan även få fler personer (i alla åldrar!) att få upp ögonen för vår sport.

Är du eller någon annan i din klubb intresserad? Eller har ni kanske några frågor och vill veta mer? Då är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss på vår mejl: ungdomskommitten@svenskboule.se

Publicerad: 2023-05-25

Senast uppdaterad: 2023-06-17

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se