Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Nisse Warbergs minnesstipendium

placeholder

Under Boule-SM i Kalmar delades Nisse Warbergs minnesstipendium ut till Kenneth Marell, Boulero SSK.

Nisse Warbergs minnesstipendium är avsett för personer som "i det tysta" gör stora ideella insatser för sin förening eller för svensk bouleverksamhet i ett större perspektiv. Syftet är att uppmuntra förtjänstfull föreningsverksamhet.

Kenneth Marrell, Tommy Gustafsson, Herman Thorell utdelning Nisse Warbergs minnesstipendium 2023

Kenneth Marell, Tommy Gustafsson och Herman Thorell

Svenska Bouleförbundets förbundsstyrelse har beslutat att 2023 års minnesstipendium ska gå till Kenneth Marell. under Boule-SM i Kalmar fick han motta ett diplom av förbundsordförande Herman Thorell och generalsekreterare Tommy Gustafsson. Motiveringen till stipendiet:

Kenneth Marell har alltid spelat och i stort sett alltid varit ordförande i Boulerosällskapet. Han är lojal och vill klubbens bästa. Det egna spelet har givit honom en del framgångar men lyckligast blev Kenneth när sonen Ruben tog SM-guld. Kenneth är en förebild och en mycket ödmjuk människa och boulespelare. Andras framgångar är viktigare än den egna segern.

Utöver diplomet kommer Kenneth få ett stipendium på 3 000 kr.

Ett stort och välförtjänt grattis!

Publicerad: 2023-07-07

Senast uppdaterad: 2023-07-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se