Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Årets ledare 2022

placeholder

Under Boule-SM delades flera fina utmärkelser och stipendier ut. En av de som fick applåder och hurrarop under finalpasset var Henrik Roolf som Årets ledare 2022.

Kriterier för Årets ledare är följande:
Stipendiet tilldelas en person som under verksamhetsåret på ett framstående sätt visat engagemang i förenings- och/eller förbundsverksamheten. Engagemanget ska gynna tillväxt och kvalitet inom svensk boule t.ex. som instruktör, funktionär, coach och domare. Insatserna ska inspirera och motivera andra att engagera sig som ledare.

Förbundsstyrelsen som är ansvarig för att utse stipendiat hade skrivit följande motivering för att just Henrik blev Årets ledare 2022:

Henrik är en ledare med stort L. Han är aktiv på alla nivåer, på förenings-, distrikts och förbundsnivå. Han är engagerad och brinner för flera områden inom boulen men förmodligen är det ändå ungdomsverksamheten som ligger honom allra varmast om hjärtat. Han lägger stor vikt vid att alla ska få vara med och känna sig trygga. Genom sitt stora engagemang och positiva framtoning samt vilja att saker ska vara rätt och riktiga bygger han förutsättningar för andra att lyckas. 

Stort grattis till Henrik som är en värdig mottagare av stipendium från Prins Bertils minne i kategorin Årets ledare!

 

Publicerad: 2023-07-11

Senast uppdaterad: 2023-07-11

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se