Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Förbundet söker...

placeholder

Svenska Bouleförbundet söker efter fler som vill engagera sig inom några av förbundets kommittéer.

Mycket av förbundets verksamhet och utveckling sker tack vare det fina arbete som våra kommittéer utför. För att ge de så bra förutsättningar som möjligt att utöva sitt uppdrag behöver vi ibland naturligtvis fylla med nya personer och av den anledningen söker vi nu kandidater till två av våra kommittéer.

Domarkommittén

Har en rad olika uppdrag, bland annat tillsätter man domare för den del av tävlingsverksamheten SBF ansvarar för. Man genomför nationella domarträffar, håller i utbildningar, uppdaterar domarhandboken och mycket annat. Man skapar förutsättningar för att vår domarkår skall kunna genomföra sina uppdrag på ett bra sätt. Kommittén Öppnas i nytt fönster. består idag av erfarna ledamöter med hög kompetens inom sitt område, men vi saknar idag helt kvinnor i kommittén. Av den anledningen söker vi nya kvinnliga ledamöter till kommittén.

Tävlingskommittén

TK planerar och förbereder bland annat den del av tävlingsverksamheten SBF ansvarar för. Man upprättar sanktionskalendern för kommande år, genomför kontinuerliga genomgångar och revideringar av tävlingsbestämmelserna och försöker underlätta arbetet för arrangörer av förbundsarrangemang. Rent generellt så arbetar man med att utveckla, utvärdera och till viss del förnya SBF:s tävlingsarrangemang. Kommittén Öppnas i nytt fönster. är aktiv, tävlingssäsongen pågår i princip året om, och består idag av erfarna ledamöter med stor tävlingsvana. Då ledamöter har behövt lämna för andra uppdrag söker vi nu nya ledamöter.

Har ni frågor om uppdraget, kanske är lite nyfiken på vad det skulle kunna innebära så tveka inte att höra av er till tommy.gustafsson@svenskboule.se alternativt respektive kommittés ordförande. Och vill ni helt enkelt avisera ert intresse använder ni också ovanstående adress.

Ta chansen att hjälpa till att utveckla svensk boule!

Publicerad: 2023-10-12

Senast uppdaterad: 2023-10-12

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se