Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Förnya licenser 2024

placeholder

Så var det dags igen att börja fundera på vilka som ska ha licens eller ej 2024. Formuläret i SBF Online är öppnat så ni kan nu gå in och markera vilka som ska ha licens, vilka som ska sluta spela och vilka som eventuellt ska gå till en annan klubb. Du använder endast det nya formuläret på hemsidan för att aktivera licenser under pågående säsong inte när du ska förnya licenser inför 2024.

Notera:

 • Om er förening ska få en spelare från en annan klubb så ska ni INTE lägga upp spelaren på nytt utan det är den nuvarande klubben som ska göra överflyttningen. Om de inte gör någon överflyttning så får ni avvakta till januari med överflyttningen.
 • Formuläret är öppet till och med 1 december så ni kan göra ändringar till dess. Efter det kommer en faktura att skickas till klubben så gör ingen betalning innan ni får fakturan. Betala alltid in den summa som står på fakturan.
 • Var noga med att det är korrekt epostadress till föreningen i SBF Online så att ni får fakturan då de skickas via epost.
 • Läs noggrant igenom bifogad manual, är det inte du som ska sköta licenserna så skicka vidare till korrekt person.
 • Licensavgifter 2024:
  Senior 300:-
  Junior 100:- (födda 2007 och senare)
  I-licens senior 100:-/I-licens ungdom 50:- för helt nya spelare samt spelare som inte haft licens de tre senaste åren. T ex så kan den som senast hade licens 2020 lösa introduktionslicens för år 2024.
  Observera att det är klubben som skall göra anmälan och betalning, inte den enskilde medlemmen.

Här hittar du all information Pdf, 109.8 kB.

Publicerad: 2023-10-18

Senast uppdaterad: 2023-10-28

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se