Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

VM-rapport nr två

placeholder

Precisionsskyttet gick inte Sveriges väg. Varken Nicolas Gonzalez Hedqvist eller Annelie Westin klarade sig förbi den inledande kvalomgången. I morgon börjar trippelspelet och de efterlängtade huvudturneringarna i Bangkok.

Nicolas Gonzalez Hedqvist samlade inte ihop mer än sju poäng i sin kvalserie. Men den låga siffran är inte rättvisande. Nicolas var spikrak på samtliga skott utom ett. Det var med andra ord bara längden som inte stämde. De flesta gångerna sköt Nicolas för kort och ofta var det bara enstaka millimetrar som saknades för träff. 16 poäng krävdes för återkval.

Efter Annelies skytte visade tavlan 15 poäng. Det räckte inte heller. 23 hade behövts för att gå till återkval.

Ovanligt svårskjutet
Skyttebanorna var dessutom mycket svåra. Det var mycket ont om carreauer och blev sammanlagt väldigt få fempoängare. Allra bäst i juniorklassen lyckades hemmanationens båda skyttar. Junioren Saharat Aramros fick 50 poäng i sin serie och Kantaros Choochuay sköt 48 i damernas kval.

Nya tider
En schemaändring är gjord inför morgondagen (sådana gjordes även i dag). Juniorerna kommer att spela också sin fjärde match i morgon. Det blir med andra ord de som både inleder och avslutar dagen. Deras första match, mot Lettland, startar 03:30, svensk tid. Sedan möter damerna Singapore 05:00. Juniorerna spelar match nummer två klockan 06:30, damerna 08:00. Match tre startar 09:30 respektive 11:00 och så spelar juniorerna dagens sista match med start klockan 13:00.

Det innebär att juniorlaget får sovmorgon på lördagen, då damerna inleder klockan 03:30.

Vi kommer att sända via antingen YouTube Länk till annan webbplats. eller Facebook Länk till annan webbplats.. Information kommer hela tiden gå att hitta på vår Facebooksida.

Publicerad: 2023-11-23

Senast uppdaterad: 2023-11-24

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se