Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Förändringar i landslagsorganisationen

placeholder

En har lämnat och en har anslutit – landslagsledningen ser delvis annorlunda ut så här i inledningen av året.

Juniorernas förbundskapten Leo Brood Björk har beslutat att lämna sitt uppdrag i samband med att det befintliga avtalet löpte ut. Den fina insatsen under världsmästerskapen i Bangkok blev därmed finalen på åtminstone denna sejour. Landslagsledningen har fortsatt kontakt med Leo avseende saker som utvärdering av verksamheten och kommande uttagningar, men arbetet med att tillsätta en ny förbundskapten pågår.

Redan innan Leo lämnade sitt besked hade landslagsledningen format en ambition om att förändra arbetet med våra landslag något. Främst på så sätt att vi vill ha in fler ledare som kan bidra i verksamheten. Som ett led i detta kan vi glädjande berätta att Kajsa Eklund, Sörbyängens Bouleklubb, tackat ja till att ingå i landslagsledningen. Redan kommande helg kommer hon att stötta juniorlagen på plats under Fyrlingen i Borås.

Hur juniorlandslagets övriga ledning kommer att se ut framöver vet vi alltså inte ännu, men vi hoppas att det någon gång under första kvartalet 2024 ska finnas en färdig lösning. Om man har frågor och funderingar kan man vända sig till Lasse Franck eller Tommy Gustafsson med dessa. Men redan nu i helgen håller vi alltså tummarna lite extra för våra två deltagande juniorlag.

Publicerad: 2024-01-05

Senast uppdaterad: 2024-01-05

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se