Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Grundutbildning för tränare i boule

placeholder

Vill du ta din tränar- och ledarroll till nästa nivå? Då är Grundutbildning för tränare i samarbete med RF SISU det perfekta valet för dig! Oavsett om du tränar barn, ungdom eller vuxna, ger denna utbildning dig en bra grund att stå på.

Utbildningen ger dig en inblick i viktiga aspekter av ledarskap, träningsmiljöer och rörelserepertoar. Du kommer att lära dig hur du kan skapa en god träningsmiljö för dina utövare och hur du kan planera och genomföra träningspass på ett bra och genomtänkt sätt. Dessutom innehåller utbildningen kasttekniska genomgång för just tränare inom boule.

En viktig del i Grundutbildning för tränare är att du som deltagare ska kunna anpassa utbildningen utifrån dina behov och intressen i rollen som tränare. Därför innehåller utbildningens sista avsnitt olika valbara moduler som du själv väljer mellan och inriktar dig specifikt kring.

Målgruppen för denna utbildning är tränare för barn, vuxna och äldre. Utbildningen består av tre tillfällen, varav den första är digital och tar två-tre timmar. Därefter följer hemarbete på cirka 8-10 timmar inför träff 2. Andra träffen är en utbildningshelg på cirka åtta timmar per dag, där söndagen är idrottsspecifik för boule. Utbildningen avslutas med en uppsamlingsträff som är digital .

Missa inte chansen att ta din tränar- och ledarroll till nästa nivå! Anmäl dig till Grundutbildning för tränare i samarbete med RF-SISU!.

Sista anmälningsdagen är 13 februari länk till anmälan hittar ni här - Grundutbildning för tränare

Publicerad: 2024-01-24

Senast uppdaterad: 2024-01-26

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se