Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Mixed-SM för klubblag, klart för final

placeholder

Under den gångna helgen arrangerades grundomgången i vår nya SM-tävling, det var full aktivitet, massor av matcher, och en hel del saker som vi tar med oss in i arbetet med att göra den ännu bättre till 2025.

Nu har vi de 8 lagen klara för finalspelet i Borås den 13-14 april. Vi säger stort grattis till BS Nordboulen, Sörbyängens Bouleklubb, Sibirien CP, Lejonkulen PC, Club La boule de Trix, Lindome BK, Halmstad Petank och Coccinelle PC.

Ni kan ta del av alla resultat från helgens alla 8 kvalorter, och inom några dagar kommer det mer information om finalhelgen.

Vi kommer också göra ett stort arbete i att utvärdera den gångna helgen, och det är viktigt att ni tycker och tänker, vad var bra och vad kan göras annorlunda? Maila mattias.thorell@svenskboule.se och delta i den enkät som kommer ut efter avslutad tävling.

Publicerad: 2024-03-25

Senast uppdaterad: 2024-04-01

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se