Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Anmälan öppen, Boule-SM 2024

placeholder

Anmälan till Boule-SM är nu öppen, och håller öppet till den 12 juni. Efteranmälan sker sedan som vanligt på plats, och i mån av vakanta platser.
Här följer lite information.

Lite nyheter är det med årets vecka, som går av stapeln i Lund, den 14-20/7.

SMS-tjänsten ser vi som en väldigt viktig kanal i hur vi kan snabba på spelet och underlätta för er deltagare. Den inkluderas i år, och det är då obligatoriskt att ange ett nummer vid anmälan. Det inhämtas normalt automatiskt från SBF online, men vi ser att det är många som saknar nummer och med all säkerhet är en hel del felaktiga. För att underlätta för er klubbs administratör be hen kolla ert nummer, så det ligger inne rätt. Vi har publicerat en enkel film Öppnas i nytt fönster. på boule-sm.se om hur ni hanterar numret när ni anmäler.

En annan nyhet är att vi numera har en form av tidsbegränsning. För skiljematcher i poolen som startar senare än 3 timmar efter dagens spelstart, så startar de på 3-3. Detta är ett spelaransvar och som ni själva får hålla koll på. Det är också så att vi vill snabba på resultatrapporteringen, och då det tyvärr har funnit en del problem med lag som inte rapportera sina resultat direkt, är tävlingsbestämmelserna uppdaterade med en regel som innebär att om en pool-tvåa lämnar resultat före pool-ettan så diskvalificeras pool-ettan.

Nytt är också att vi infört en generationstrippel som officiell klass, som går parallellt med mixedtrippeln. Vår traditionsenliga generationstrippel, som är öppen för alla - även olicensierade, går som vanligt på onsdagen kl. 16:00 på centercourten.

Mätdomare kommer inte finnas till förfogande i år, utan vi vill att spelare och publik hjälps åt. Det finns mängder av kompetenta mätdomare bland oss, och det är viktigt att hjälpas åt. Vill du hjälpa till med mätningar och har en ledig dag, kom till sekretariatet så får du låna en mätdomarpåse och så får du en SM t-shirt.

Våra ungdomar har fått lite förändrat upplägg, det och en hel del annat kan ni ta del av i en tidigare artikel. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-05-13

Senast uppdaterad: 2024-05-13

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se