Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Nya förbundskaptener

placeholder

Kajsa Eklund och Signe Holgersson. Så heter de nya förbundskaptenerna för Svenska Bouleförbundets juniorlandslag.

Efter en tids funderande och sonderande står det nu klart att det blir en duo som tar över som landslagsjuniorernas ledare efter Leo Brood Björk. Kajsa Eklund, från Sörbyängens Bouleklubb, har varit involverad i landslagsledningen och haft kontakt med juniorspelarna i den rollen sedan årsskiftet. Nu står det alltså klart att hon tar det formella klivet till förbundskapten och att hon delar det uppdraget med Signe Holgersson.

Signe spelar för Lindome Bouleklubb, är bosatt i Västerås och har själv representerat landslaget som spelare vid två VM (2015 och 2017).

– Det här känns som en riktigt bra lösning som var väl värd att vänta på, säger landslagsorganisationens ordförande Lasse Franck och fortsätter:
– Signe och Kajsa är båda mycket engagerade; både som personer och boulespelare. De kommer att fungera utmärkt tillsammans och bli ett riktigt radarpar – det är jag helt övertygad om. Så det är klart att jag känner mig nöjd. Att de dessutom är kvinnor gör att landslagsorganisationens kompetens i och med deras närvaro kommer att breddas på flera välbehövliga vis.

De båda nytillträdda förbundskaptenernas arbete börjar omedelbart och till att börja med vill de gärna bli kontaktade av de juniorer som är intresserade av att göra en landslagssatsning. Skicka ett mejl till fk.junior@svenskboule.se, med kopia till åtminstone en vårdnadshavare, och berätta kort om varför du vill göra satsningen.

Frågor kan som vanligt också ställas till landslagsorganisationen.

Publicerad: 2024-05-25

Senast uppdaterad: 2024-06-02

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se