Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Antidoping

Som aktiv idrottsutövare är det en nödvändighet att hålla sig uppdaterad i idrottens dopingarbete. För just boulen är det kanske sällan anledning att höja på ögonbrynen, men inte desto mindre har man ansvaret att hålla koll.

På förbundsnivå är arbetet mot doping sedan länge på agendan. Frågan hanteras löpande på varje förbundsstyrelsemöte och vår generalsekreterare representerar sporten på utbildningar och konferenser. Alla ledamöter i förbundsstyrelsen ska minst en gång om året genomgå e-utbildningen Ren vinnare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att hålla sig uppdaterad på omrdet. Samma sak gäller för den som vill ingå i någon av landslagstrupperna. Ren vinnare är också något vi rekommenderar att landets utövare, ledare och förtroendevalda går igenom. Den är mycket pedagogisk och läraorik, innehåller ett slutprov och man premieras med ett diplom efter avklarad utbildning. Det är ett mycket enkelt sätt att fortbilda sig och dessutom intressant på många sätt.

För den som vill ha mer information rekommenderar vi att läsa vidare på svensk idrotts antidopingorganisations hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., samt på internationella antidopingorganisationen Wadas hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..


Publicerad: 2024-06-14

Senast uppdaterad: 2024-06-14

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se