Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Ledarskap i samverkan

Svenska Bouleförbundet genomför sedan förra året en större satsning tillsammans med Bangolf- och Biljardförbundet och RF-SISU. Under 2023 har även Bowlingförbundet anslutit till projektet. Det här är en satsning som finansieras av återstartsstödet och RF. Vi ser att dessa fyra idrotter har mycket gemensamt och vi tror att ett samarbete med gemensamma träffar kommer inspirera till utveckling.

Samarbetet inleddes med tre pilotträffar i tre RF-SISU distrikt (Örebro län, Småland och Uppland). Deltagande föreningar delade med sig av erfarenheter från de olika idrotterna kopplat till föreningsverksamhet, samt pratade om rekrytering och engagemang. Beroende på de olika situationer som föreningarna är i, så utvecklas samtalen och träffarna olika. De kan komma att handla om tips på rekryteringsaktiviteter, gemensamma projekt eller kanske anläggningsfrågor som de olika idrotterna kan ha.

Nu under hösten/vintern fortsätter projektet med uppföljningsträffar i Jönköping Pdf, 187.2 kB, öppnas i nytt fönster., Örebro Pdf, 137.6 kB, öppnas i nytt fönster. och Uppsala, samtidigt som vi starter upp samarbetet med tre nya RF SISU-distrikt, med träffar i Umeå Pdf, 209.7 kB, öppnas i nytt fönster., Göteborg/Kvänum Pdf, 156 kB, öppnas i nytt fönster. och Malmö Pdf, 146.2 kB, öppnas i nytt fönster..

Vi tror det här är ett mycket bra sätt att skapa nätverk och ge inspiration att ta med sig hem till sin egen förening. Precis som det står i inbjudningarna vänder de sig inte ”bara” till styrelsemedlemmar eller liknande, utan egentligen till alla som på olika sätt är engagerade i er förening. Vi ser gärna att ni kommer fler från samma förening.

Publicerad: 2023-02-21

Senast uppdaterad: 2023-10-23

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se