Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Ledarskap i samverkan

Svenska Bouleförbundet genomför just nu en större satsning tillsammans med Bangolf- och Biljardförbundet och RF-SISU. Det här är en satsning som finansieras av återstartsstödet och RF. Vi ser att dessa tre idrotter har mycket gemensamt och vi tror att ett samarbete med gemensamma träffar kommer inspirera till utveckling.

Samarbetet inleds med tre pilotträffar i tre RF-SISU distrikt (Örebro län, Småland och Uppland). Vi kommer bl a dela med oss av erfarenheter från de olika idrotterna kopplat till föreningsverksamhet, samt prata om rekrytering och engagemang. De inledande träffarna äger rum på en vardagskväll eller mitt på dagen en helg i distrikt där föreningar eventuellt har lite längre att åka. Om ni har längre än 10 mil till er träff kan vi erbjuda reseersättning (kontakta i så fall förbundet).

Vi tror det här blir en toppendag som kommer skapa nätverk och ge inspiration att ta med sig hem till sin egen förening. Precis som det står i inbjudan vänder den sig inte ”bara” till styrelsemedlemmar eller liknande, utan egentligen till alla som på olika sätt är engagerade i er förening. Vi ser gärna att ni kommer fler från samma förening.

Förbundet har representant plats, tillsammans med RF-SISU och kollegor från Bangolf och Biljard.

Första träffarna hölls i Växjö 25 februari Pdf, 472.7 kB, öppnas i nytt fönster., Örebro 2 mars Pdf, 135.6 kB, öppnas i nytt fönster. och i Uppsala 20 mars Pdf, 147.8 kB, öppnas i nytt fönster.. Under hösten kommer uppföljningsträffar hållas i dessa distrikt och samtidigt går vi vidare med tre nya distrikt (Småland, Skåne och Västra Götaland) enligt samma upplägg. Förhoppningen är att vi sedan i en förlängning kommer att erbjuda liknande träffar över hela landet.

Publicerad: 2023-02-21

Senast uppdaterad: 2023-06-30

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se