Gå till innehåll
Stockholms Bouleförbund
Stockholms Bouleförbund

Aktuellt från distriktet våren 2023

placeholder

Medlemsklubbar. Våren har kommit och utomhussäsongen närmar sig med stormsteg! Här är aktuell information om 08-DM, Seriespelet i distriktet samt en domarkurs som ges under våren.

Distriktsmästerskap

08-DM spelas på Vårbergs IP med Boulerosällskapet och BK Borsten som värdar. Anmälan på sbfonline.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har öppnat och sista anmälningsdag är måndagen den 15 maj.

Öppna Inbjudan Pdf, 202.9 kB, öppnas i nytt fönster. (pdf)

När det gäller skytte kommer DM tillika SM-kval att genomföras på kvällstid inomhus. Närmare info om detta kommer när allting är på plats.

Seriespel

Även våromgången av årets seriespel spelas på Vårbergs IP.

Serieindelningen är nästan klar, vi väntar på besked från en klubb i veteranserien.

Öppna Stockholmsklubbar i seriesspelet 2023 Pdf, 428.7 kB, öppnas i nytt fönster. (pdf)

Det finns ännu ingen klubb som anmält sig vilja hålla i arrangemanget. Värdskapet kan delas på flera föreningar, den totala arrangörspremien för helgen 10-11 juni är ca. 6000 kronor. För genomförandet krävs fyra personer båda dagarna: två i sekretariatet och två som kan fungera som mätdomare.

Domarkurs

Vi kör igång utbildningen till distriktsdomare torsdagen den 4 maj. Det blir fyra kvällar, två torsdagar och två måndagar på Hartwickska huset på Södermalm, kl. 18-21. Skrivning av domarprov sker måndagen den 15 maj.

Vänliga hälsningar,

Stockholms Bouleförbund

Jarmo Repka, ordförande

Publicerad: 2023-04-29

Senast uppdaterad: 2024-01-09

Sponsorer