Gå till innehåll
Wästgöta Dahls Bouleförbund
Wästgöta Dahls Bouleförbund

Sammanfattning DM 2022

Årets DM-helg är nu avgjord och visst har vi haft en fantastisk helg.

OBS! Denna nyhet publicerades för första gången 31 MAJ 2022 16:53

Innan vi går in på allt som hänt under helgen så skulle vi bli väldigt glada om ni ville svara på en enkär om helgen. Om du svarar har du dessutom chans att vinna en glass. En till påminnelse kommer i slutet av texten.

https://forms.gle/YE3s2vcMJrbZA4KX9 Länk till annan webbplats.

Jag tycker att vi har haft en fantastisk helg, även om vädret självklart lämnade oss lite mer att önska. Vi har haft många klubbar på plats i Ulricehamn även om vi självklart skulle önska att fler klubbar deltar i framtiden.

Inför tävlingen så har det skett några förändringar, dels så har i spelupplägget i V65 förändrats och dels så har bästa DM-klubb fått några ändringar. Jag tycker att förändringarna varit possitiva och har i V65 klassen gjort att spelet flytit på bättre. Lite längre ner ska vi prata lite mer om bästa DM-klubb.

På lördagskvällen så arrangerade WDBF och UIF en middag med 70 personer som spelat under helgen, personligen tycker jag att det var en magisk upplevelse och något som vi bör göra igen.

Om vi istället går in på resultatbiten så kan vi se ett antal klubbar som har varit extra framstående, här kör jag med principen ingen nämnd ingen glömd men för er som är intresserade så finns alla resultat på SBF Online.

Till resultatbiten hör väl även bästa DM-klubb, där har deltagande i år fått en större betydelse samt en inkludering av deltagare i skyttet har införts. I år så har hela treklasser tagits hem av samma klubb. Det rör sig om klasserna Öppen, Dam och V55. V65 klassen tas hem av arrangörsklubben UIF. Nedan följer en lista över hur mycket pengar varje klass genererat till vinnaren.

Öppen - TRX 3875 kr

V55 - TRX 1525 kr

Dam - TRX 1650 kr

V65 - ULC 4500 kr

Nedan följer resultaten i skyttet:

Öppen

Kristoffer Hirverud POM

Mats Molid CAR

Edvard Eriksson ÖDE

Dam

Birgitta Thorell POM

Petra Karlsson TRX

Carina Stenborg POM

V55

Leif Mollberg POM

Arne Efraimsson SSÖ

Robert Björkebro POM

Junior

Felix Sären POM

Oliver Thorell TRX

Till sist så vill vi rikta ett stort tack till årets arrangör Ulricehamns IF som gjort ett stort jobb med arrangemanget. Glöm inte att hjälpa oss genom att svara på enkäten.

https://forms.gle/YE3s2vcMJrbZA4KX9 Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-11-02

Senast uppdaterad: 2022-11-02

Sponsorer

Postadress

Oliver Thorell

Norra Trängallén 24G

54146 Skövde

Kontakta oss

Info@wdbf.se

076-184 38 70