Gå till innehåll
Wästgöta Dahls Bouleförbund
Wästgöta Dahls Bouleförbund

Information inför DM-helgen

Styrelsen och TK vill ta tillfälle att informera om några praktiska detaljer inför årets DM-helg.

Vår första punkt att informera om är årets kval till SM i precionsskytte. Styrelsen har beslutat att ge bidrag till kvalificerade skyttar (kvalande och direktkvalificerade) för resa och boende till och i Umeå. Bidraget har ett maxtak på 3333 kr per person.

Vi kan erbjuda detta stöd efterson SBF valt att efterskänka en avgift som motsvarar vår kostnad för tre av skyttarna om det är så att vi lyckas skicka tre kvalificerade delegater. Därav vill vi trycka på att det är viktigt att delta på kvalet och sedan representera oss i Umeå om man har möjlighet, detta är alltså något som gynnar ekonomin i distriktet då vi ger bidraget oavsett vad vi får från SBF. Det är möjligt att endast delta i DM-tävlingen om man så vill.

Vi vill också uppmana er klubbar att be era juniorer att anmäla sig i juniorklasserna. Vi ska göra vårt bästa för att se till att juniorerna ska kunna kombinera sitt spel med en seniorklass och även överskrida klubbgränserna om så behövs. För att underlätta för oss får ni gära kontakta Tom Hansen så vi har koll på vilka som eventuellt vill kombinera spel i två klasser.

Styrelsen har tagit beslutet att under årets DM ha en startavgift på 0 kr för alla juniorier i juniorklasserna. DM är dock inte att se som ett ungdomsarrangemang, så inga andra stöd kan sökas för kostnader för resor och boende.

Vi önskar er stort lycka till i träning och uppladdning inför DM-helgen.

Publicerad: 2023-05-03

Senast uppdaterad: 2023-05-03

Sponsorer

Postadress

Oliver Thorell

Norra Trängallén 24G

549 56 Skövde

Kontakta oss

Info@wdbf.se

076-184 38 70