Gå till innehåll
Wästgöta Dahls Bouleförbund
Wästgöta Dahls Bouleförbund

Lyckad DM-helg avslutad

Under kristihimelsfärdshelgen så gick årets DM-helg i WDBF av stapeln. Vi fick den fina möjligheten att flytta in mitt på Nya Stadens Torg i Lidköping och fick det bästa arrangemanget någonsin.

 

Planeringen inför den gångna helgen drog igång redan under fjolåret då vi i WDBF fick kontakt med Lidköpings destinationsbolag Destination Läckö Kinnekulle. Tillsammans kom vi att börja skissa på planerna att lyfta in vår DM-helg mitt på Nya Stadens Torg i centrala Lidköping. Planerna tog snabbt form och en bild av underbart arrangemnag skapades. Sedan följde ett arbete för att förverkliga planerna tillsammans med Destination Läckö Kinnekulle och Lidköpings Bouleklubb.

Och lyckades vi då förverkliga planerna? Helt klart! Vi överträffade alla våra högt ställda förväntningar och fick till ett alldeles underbart arrangemang mitt i Lidköpings stadskärna. Självklart finns det alltid utvecklingspotential, men vi börjar, i min mening, närma oss ett riktigt bra DM. Vi slutar dock inte jobba med att förbättra oss, för redan nu drar arbetet med nästa års DM-helg igång.

När det kommer till de idrottsliga prestationerna så skulle både du och jag tröttna om jag skulle räkna upp alla gryma pristagare (för intresserade finns dessa dock på sbf online). I stället ska jag ta tillfället i akt och presentera vinnarna av Bästa DM-klubb, tävlingen som i varje klass korar den bästa föreningen.

Öppen

 1. TRX
 2. CAR
 3. POM

Prissumma: 5825 kr

Dam

 1. TRX
 2. POM
 3. BON

Prissumma: 2725 kr

V55

 1. TRX
 2. POM
 3. BON

Prissumma: 4825 kr

V65

 1. LDÖ
 2. ULC
 3. BON

Prissumma: 8575 kr

V75

 1. ULC
 2. BON
 3. LDÖ

Prissumma: 3025 kr

Avslutningsvis vill jag rikta ett enormt tack till alla funktionärer och deltagare som tillsammans gjorde arrangemanget möjligt. Utan er är DM-helgen inget mer än en fin tanke.

Vi ses ute i gruset // Oliver Thorell Ordförande & Tävlingsledare

PS! Vi hoppas kunna lägga ut massor med bilder från helgen inom kort, vill du inte vänta och eftersöker en viss bild? Kontakta oss gärna.

Publicerad: 2024-05-18

Senast uppdaterad: 2024-05-17

Sponsorer

Postadress

Oliver Thorell

Norra Trängallén 24G

549 56 Skövde

Kontakta oss

Info@wdbf.se

076-184 38 70