Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Missa inte chansen att motionera

Senast den 15 januari ska motioner till 2022 års förbundsmöte skickas till Svenska Bouleförbundet.

Vi uppmuntrar alla medlemmar och föreningar att ta möjligheten att förbättra svensk boule genom att motionera. Det är många gånger genom de motioner som kommer in som vår verksamhet utvecklas, vare sig det handlar om tävlingsfrågor, förbundets organisation och stadgar eller andra frågor. Motionerna utgör ofta dessutom ett bra underlag för diskussionerna som hålls på förbundsårsmötet (som sker i Jönköping 23–24 april).

Det är inte särskilt svårt att skriva ihop en motion och vägledning (med en mall att använda för den som vill) finner ni här Länk till annan webbplats..

Färdiga motioner skickas till kansliet som vidarebefordrar dem till förbundsstyrelsen, som behandlar dem och författar svar till varje motion innan de behandlas på årsmötet. Skicka helst via e-post eller alternativt till Svenska Bouleförbundet, Box 11016, 100 61 Stockholm, och då senast den 15 januari.

Publicerad: 2022-01-06

Senast uppdaterad: 2022-01-06

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se