Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Teckna licens 2024

placeholder

Nu förändras sättet klubbarna skaffar licens åt sina medlemmar. Från och med hösten 2023 registrerar klubbarna alla uppgifter via ett formulär på förbundets hemsida i stället för att skicka ett mejl.

Processen för att registrera nya licenser har länge varit omständlig och resurskrävande för förbundets personal. Likaså saknar ofta inskickade mejl tillräcklig information för att registrering skall kunna ske, och det finns också ofta en osäkerhet kring vilken avgift som skall betalas. Vi är därför mycket glada att kunna övergå till en digitaliserad process som skall underlätta att det blir rätt från början.

Precis som tidigare skall klubben innan registrering sker betala in korrekt belopp till förbundets bankgiro men i stället för att skicka ett mejl så registrerar man alla uppgifter i formuläret man finner här. Spelaren får ett bekräftelsemejl när licensen är klar, precis som tidigare kan man – under förutsättning att man gjort inbetalning och fyllt i formuläret – fylla i en licensförsäkran i samband med deltagande i tävling.

Tommy Gustafsson

Generalsekreterare

Publicerad: 2023-07-13

Senast uppdaterad: 2024-01-09

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se