Gå till innehåll
Wästgöta Dahls Bouleförbund
Wästgöta Dahls Bouleförbund

DM-helgen 2024 till Lidköping

Lidköping blir 2024 års DM-värd.

Efter några mycket fina år på Lassalyckan är det dags för DM-helgen att återkomma till Skaraborg och närmare bestämt Lidköping. Nytt för i år är att vi arrangerar DM-helgen genom ett samarbete med ett destinationsbolag, nämligen Destination Läckö-Kinnekulle.

Det betyder självklart jättemycket att få tillgång till de resurser och kontakter som Destination Läckö-Kinnekulle har. Min förhoppnin är att samarbetet kommer ta vårt DM till helt nya höjder, säger Oliver Thorell orförande i WDBF.

När DM-helgen arrangerades i Lidköping senast gick det av stapeln i två centrala parker men inför 2024 års arrangemang tar vi ytterligare ett steg i att utveckla arragnemanget och lyfter in hela spelet på Nya stadens torg mitt i centrala Lidköping.

Mer information om arragnemanget, som går av stapeln 9-12 maj, kommer närmare arrangemanget. Men för de som är intresserade av att hitta ett boende redan nu så kan man hitta mycket bra information på Destination Läckö-Kinnekulles hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-01-18

Senast uppdaterad: 2024-01-18

Sponsorer

Postadress

Oliver Thorell

Norra Trängallén 24G

549 56 Skövde

Kontakta oss

Info@wdbf.se

076-184 38 70