Gå till innehåll
Wästgöta Dahls Bouleförbund
Wästgöta Dahls Bouleförbund

WDBF i media

Föreningar och medlemmar inom WDBF har börjat synas allt mer i lokalmedia runt om i distriktet. Detta tycker vi är otroligt roligt, men vi vet också att det ibland är svårt att hitta alla artiklar som skrivs om oss. Därför vill vi på denna sida lyfta fram artiklarna som uppmärksammar verksamheten och nyheter från distriktet.

Vi lyckas självklart inte hitta alla artiklar själva så om du eller någon du känner har varit med i media eller om media uppmärksammat den lokala boulen på något sätt för du gärna skicka en länk till artikeln till info@wdbf.se

Journalist? Vi hjälper dig gärna att komma i kontakt med våra medlemmar så att du kan uppmärksamma oss. Skicka ett mail till info@wdbf.se så svarar vi snabbt som tusan.

Augusti 2023

13 augusti - Reportage om seriespelet i Ulricehamn i P4 Sjuhärad [Sveriges Radio] Länk till annan webbplats.

13 augusti - Reportage om seriespelet i Ulricehamn i Ulricehamns Tidning [Betalvägg, Gota Media] Länk till annan webbplats.

9 augusti - Reportage inför seriespelet i Ulricehamn i Ulricehamns Tidning [Betalvägg, Gota Media] Länk till annan webbplats.

1 augusti - Intervju med Felix Särén POM i P4 Sjuhärad [Sveriges Radio] Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Juli 2023

26 juli - Intervju med Felix Särén POM i Borås Tidning [Betalvägg, Gota Media] Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

23 juli - Intervju med WDBF:s ordförande Oliver Thorell i Skövde Nyheter [Betalväg, Bonnier News Local] Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

22 juli - Artikel om tävlingen Lilla Paris Open i TTELA [Betalvägg, Stampen Media] Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

12 juli - Artikel om familjen Strendes framgångar på SM i Kalmar i Skövde Nyheter [Betalvägg, Bonier News Local] Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-08-02

Senast uppdaterad: 2023-09-02

Sponsorer

Postadress

Oliver Thorell

Norra Trängallén 24G

54146 Skövde

Kontakta oss

Info@wdbf.se

076-184 38 70