Gå till innehåll
Wästgöta Dahls Bouleförbund
Wästgöta Dahls Bouleförbund

Förändringar i DM-skyttet

Skyttet har länge varit en ohållbar del av DM så nu gör vi förändringar som skapar en långsiktig möjlighet att fortsätta med tävlingen.

Historiskt så har precisionsskyttet varit upplagt på ett sätt som tagit enormt mycket tid för våra funktionärer på DM-helgen. Så inför årets upplaga gör vi en rad förändringar som vi hoppas ska förbättra upplevelsen för såväl er deltagare som för oss på arrangörsidan.

  • Skyttet förläggs i år på fredagen under DM-helgen och det kommer krävas tidsbokning för att delta. Anmälan görs via denna länk (se till att du får en bekräftelse via mail). Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Anmälan stänger den sista april och avanmälningar efter anmälningsperioden utan giltig anledning kan bestraffas i enlighet med RF:s stadgar 14 kap. 2-3 §. Det är viktigt att du kommer i tid för att du ska ha möjlighet att skjuta. (Slut på tider? Kontakta oss på info@wdbf.se)
  • Under skyttet ska du ha med dig en egen sekundant som lägger upp kloten åt dig. Det krävs ingen tidigare erfarenhet för sekundanten men du kan inte skjuta utan en sekundant.
  • Skyttet likställs med övriga klasser när det gäller anmälningsavgift (100 kronor som faktureras föreningen).
  • Skyttet lyfts bort från bästa DM-klubb.
  • Anmälan på annat sätt än via länken ovan är ogiltig. Problem med att anmäla? Kontakta oss gärna på info@wdbf.se

Tänk på att du, likt tidigare år, endast får ställa upp i en klass (Öppen, V55 eller Dam).

Publicerad: 2024-03-23

Senast uppdaterad: 2024-03-23

Sponsorer

Postadress

Oliver Thorell

Norra Trängallén 24G

54146 Skövde

Kontakta oss

Info@wdbf.se

076-184 38 70