Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

24-02-18

Hej Boulevänner!


Idag blir det ett litet kortare brev än vanligt kanske. Igår hade styrelsen sitt sista möte för verksamhetsåret med huvudsakligt syfte att diskutera årsmötet 2024. Efter de sedvanliga rapporterna från ledamöternas olika ansvarsområden gick vi igenom kommande årsmöte för att se till att vi hade alla handlingar klara. De närvarande ledamöterna skrev under det som behövdes och vi blickade framåt mot det som komma ska när vi satte ihop vår plan och budget för 2024. Vi hoppas att vi kan fortsätta trenden med ökande antal starter på DM som startade förra året. Till de som tvekar att delta kan jag bara säga att det nog inte finns något som utvecklar ditt spel bättre än att möta tufft motstånd på banan! Handlingarna har nu skickats ut till alla klubbar och finns även att läsa här på vår hemsida, Distriktsårsmöte 2024.


Eftersom ekonomin är god höjer vi inte våra avgifter som vi annars egentligen hade behövt för att få ihop budgeten. Vi följer det ekonomiska läget noga under året för att se om vår bedömning är rätt, behövs det får vi kanske göra justeringar inför 2025 års verksamhet. Vi konstaterade att årets Hallsvenska har klarat av sina två första sammandrag och känslan är att det blivit lyckat med två omgångar per speldag och divisioner med 6 lag så att inget lag behöver stå över. Till höst fortsätter Hallsvenskan med de sista tre sammandragen.


Vill passa på att tacka styrelsen för ett gott arbete under det gångna verksamhetsåret. Vi är ett bra gäng som har roligt på våra möten och som jobbar bra tillsammans för distriktets bästa. Tyvärr har Gunilla och Pontus meddelat att de inte kandiderar för omval, vilket vi övriga tycker är synd. Men inget varar för evigt och nu välkomnar vi nya krafter som vill fortsätta arbetet med att göra Sydsvenska Bouleförbundet till landets bästa distrikt. Påminner även den här gången om att valberedningen fortfarande tar emot förslag på personer som har ett intresse för boulens utveckling i distriktet och som vill sitta i styrelsen. För att få en bättre könsfördelning ser vi gärna att det blir fler kvinnor i styrelsen. Men det absolut viktigaste är att man är villig att arbeta för distriktets utveckling och framgång. Ta kontakt med Bernt Bankemo, Karin Morän eller Pontus Ekman om du vill föreslå någon (eller dig själv!).
Det var allt för denna gång, vi ses på banorna och på kommande årsmöte!


Boulehälsningar,
Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2024-02-19

Senast uppdaterad: 2024-02-19

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77