Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

2023-02-21

Hej Boulevänner!

Första ordförandebrevet för det här året och samtidigt det sista för verksamhetsåret.

Ett år går fort och snart är det dags för ett nytt distriktsårsmöte vilket var det som tog upp mest tid vid vårt senaste styrelsemöte i helgen som gick. Det är en hel del dokument som ska fixas inför ett årsmöte och även en del praktiskt att hantera till exempel beställa mat och se vilka priser vi ska dela ut under mötet. Nu finns alla dokument inför årsmötet på vår nya hemsida och de är också utskickade till alla klubbar, med undantag för årsredovisning och revisionsberättelse som läggs ut under veckan när revisorerna är klara med sin granskning. Hoppas vi ses på Limhamns Folkets Hus den 12 mars för Bouleting och distriktsmöte!

Apropå nya hemsidan är det väl på sin plats att informera lite om den. Det har upplevts som lite svårt att hitta den och kanske har man också hittat den men trott man hamnat fel då vår logga till en början inte syntes överst på första sidan utan man fick upp SBF:s logga vid vårt namn. Anledningen till detta är att hemsidan numera är en undersida till SBF:s hemsida och att vi manuellt måste göra vissa justeringar. Det är nu gjort och vår logga syns tydligt när du kommer in på förstasidan via följande länk: https://www.svenskboule.se/sydsvenska-bouleforbundet Länk till annan webbplats.. Vi kommer fortsätta jobba med hemsidan under våren och om ni har tips på vad ni vill ska finnas där eller ser något som är fel så tveka inte att mejla synpunkterna till info@sydsvenskboule.se!

Mycket handlade som sagt om kommande årsmöte men vi hann också med att få rapport från TK om att Hallsvenskan flyter på som den ska och att arrangörsförfrågan angående att arrangera DM 2023 har skickats ut med sista svarsdatum den 1/3. Efter det datumet kommer vi meddela var ni ska tillbringa några majdagar med DM-spel. Datum ligger ute på SBF Online för den som är nyfiken. På gång är också en förfrågan om att arrangera årets seriespel och en inbjudan till klubbarna att anmäla lag. Nästa distriktsevenemang blir, förutom Hallsvenskan den 4/3, danskmötet i Malmö den 25/3.

Thomas meddelade att det på domarfronten är ganska lugnt, inga problem att få domare till våra tävlingar just nu. Han planerar en domarkonferens men har svårt att hitta tid som passar, Thomas meddelar våra domare när ett färdigt förslag finns. Vi kan ju passa på att påminna om att det fr o m i år krävs mätdomare från arrangörerna av våra distriktstävlingar (Hallsvenskan, DM, seriespel) och att SSBF står för kostnaden för dessa (300 kr plus mat). Viktigt att påpeka att mätdomarna ska vara tillgängliga för mätning under hela tävlingen, inte lämpligt att dessa har andra uppgifter runt tävlingarna samtidigt alltså.

Det var väl det viktigaste från söndagens styrelsemöte, hoppas vi ses på banorna framöver och på vårt Bouleting och årsmöte den 12 mars.

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2023-02-22

Senast uppdaterad: 2023-02-22

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77