Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

2023-09-14

Hej Boulevänner!

Nästan fyra månader sedan förra ordförandebrevet, tiden går snabbt! Verksamheten rullar på och det har inte varit några större beslut att ta i styrelsen. Sedan förra brevet har vi bland annat hunnit spela ett SM i Kalmar, ett bra arrangemang i en trevlig stad. Nu går vi in i hösten och därmed avslutningen på seriespelet kommande helg och sedan drar Hallsvenskan igång så småningom. Klubbarna har nyligen fått förfrågan om att arrangera de olika omgångarna i Hallsvenskan.

Senaste styrelsemötet hade vi i söndags den 10/9 där vi bl. a diskuterade kring seriespelet och där Thomas informerade om att domare var klar till den helgen. Vi fick information från TK om Hallsvenskan och att det blir returmöte mot Danmark den 14/10. Samma helg arrangerar SBF sin höstkonferens, det här året i nästa års SM-stad Lund. Vi kan pga. mycket tävlingar och Danskmötet inte skicka tre deltagare den här gången men jag själv och ekonomiansvarig åker dit och representerar distriktet. Hoppas kunna återkomma efter den helgen med lite information från riksplanet.

Vi hade ett viktigt beslut att ta och det var att bestämma dag för vårt Höstmöte, ett inte så lätt beslut eftersom det är fullt med tävlingar och andra arrangemang som strular till det. Vi kom i alla fall fram till att vi får ha ett något sent höstmöte i år och det blir den 19 november med start kl. 14.00. Vi återkommer om plats när vi hittat något bra, förhoppningsvis inom en snar framtid.

Jag kopierar följande avsnitt från förra ordförandebrevet då det gäller alltjämt: Arbetet med nya hemsidan fortsätter och vi tar tacksamt emot både ris och ros på det som redan finns och även tips på vad ni vill ha för information på sidan. Mejla till info@sydsvenskboule.se om ni har några idéer för hemsidan. Kalendern kämpar Pontus med att få att fungera men det är inte lätt när man inte har någon support att tillgå längre. Ni hittar hemsidan här: https://www.svenskboule.se/sydsvenska-bouleforbundet Länk till annan webbplats..

Nu blickar vi framåt mot helgens seriespel. Och vi håller våra tummar för framgångar för vårt sydsvenska lag i Danskmötet den 14/10.

Vi ses på banorna!

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2023-09-20

Senast uppdaterad: 2023-09-20

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77