Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

2022-05-24

Hej Boulevänner!

Igår hade SSBF styrelsemöte, digitalt via Teams. Det var inte så mycket som behövde avhandlas så det blir en kort rapport den här gången.

Innan själva mötet fick vi en kort presentation av vår kontaktperson på RF-SISU Skåne, Betty Nylander. Betty är huvudansvarig för boule i Skåne men även ansvarig för klubbar i det nordöstra hörnet av Skåne. Vi pratade lite om kommande samarbete och utbildningar, styrelsen återkommer i denna fråga inom kort. Betty kommer besöka oss under DM, närmare bestämt under mixedtrippeln i Tyringe lördagen den 4/6.

I övrigt rörde sig det mesta om kommande DM och hur det ser ut med förberedelserna inför det. Vi ser att vi har ganska normala deltagarsiffror, åtminstone för stora DM i Malmö. Mixedtrippeln den 4/6 i Tyringe är det däremot lite färre anmälningar till och därför beslutade vi att förlänga anmälningstiden t o m kommande helg (29/5). Även skyttet på söndagen har få deltagare så in och anmäl er där, tänk på att det även är kval till SM när det gäller skyttet.

Vi har ännu inte något nytt att rapportera vad gäller nya hemsidor men hoppas att vi kan få något besked där snart.

Det var allt för den här gången, jag hoppas att vi ses på banorna under kommande veckas distriktsmästerskap!

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2022-12-25

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77