Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

2022-11-17

Hej Boulevänner!

I söndags hade SSBF styrelsemöte på Äppelgårdens Boulecenter i Staffanstorp.

Det märktes även denna gång på dagordningen att det mesta löper på bra och fungerar som det ska för vi hade inte så väldigt mycket att ventilera den här förmiddagen. Vi konstaterade att det snart är dags för de avslutande omgångarna i Hallsvenskan 2021-2022. Domare är utsedda och platserna är klara. Avslutningen sker på två helger för att få ihop allt. Inbjudningar kommer från respektive arrangör.

Ekonomin i distriktet är god även om en del ökade utgifter väntar under hösten pga. fler halldagar för Hallsvenskan bl. a.

Distriktets nya hemsida är på gång, Pontus har där tagit på sig uppdraget att ladda ner all information från den gamla hemsidan och sedan återstår arbetet med att lägga ut det vi vill spara på den nya. Förhoppningen är att sidan ska vara klar att använda inom kort men allt kommer inte finnas med till en början. Vad gäller klubbarnas hemsidor fick vi ett tips att titta på FSY (fsy.se Länk till annan webbplats.) som inte är gratis, kostar ca 2 000 kr per år, men mycket enkel att handskas med. En gratis plattform för hemsidor är annars laget.se Länk till annan webbplats. som vissa klubbar redan har och SBF har tidigare gått ut med information kring olika alternativ på sin hemsida, ni hittar den här: Ny hemsida till föreningen Länk till annan webbplats.

Styrelsen diskuterade också lite kring kommande Hallsvenska och DM för 2023. Vad gäller Hallsvenskan vill vi försöka få till en spelordning så att vi kan begränsa antalet möten till två per dag men ändå inte utöka antalet speldagar. Mer om Hallsvenskan finns att läsa i minnesanteckningarna från höstmötet. Stora DM nästa år kommer att hållas 18/5 - 21/5, lilla DM och spelorter får vi återkomma till. Ni som vill arrangera ovanstående tävlingar kan ju redan nu börja tänka på att anmäla ert intresse till TK.

Dagen avslutades med årets Höstmöte där 20 klubbar deltog och får sin årsavgift reducerad nästa år. Ett ok deltagarantal men vi ser gärna att vi blir lite fler intresserade klubbar på dessa möte. Ni kan läsa mer om Höstmötet i minnesanteckningarna som publiceras här på hemsidan inom kort.

Det var allt för den här gången, vi ses på banorna!

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2022-12-25

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77