Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

2022-12-12

Hej Boulevänner!

Förra veckan hade SSBF styrelsemöte via Teams, något som blivit allt vanligare de senaste åren. Ett bra alternativ när man bor långt ifrån varandra och har svårt att hitta tider att träffas fysiskt.

Återigen kan jag konstatera att det mesta löper på bra och att dagordningen blir ganska kort. Utöver sedvanliga rapporter från styrelsens ledamöter kan jag nämna att vi diskuterade kring anmälningsavgiften till Hallsvenskan och det faktum att vi haft samma avgift en längre tid nu. Vi skulle behöva höja ganska rejält egentligen men vi beslutade att göra det i tre steg, en blygsam höjning med 200 kronor nu till 1 200 kr per lag och sedan 400 kr till 2024 respektive 2025 då summan slutligen landar på 2 000 kr. Detta täcker bättre våra utgifter men kanske inte helt ändå, en revidering kan bli aktuell under de kommande åren.

Distriktets nya hemsida jobbas det för fullt med och Pontus fortsätter att försöka få stil på den. Enligt honom är det dock inte något bra program att arbeta i så vi får just nu koncentrera oss på att flytta över det som måste följa med och sedan ta det viktigaste i prioritetsordning under början av året.

På domarfronten rapporterar Thomas att han har klart med domare till starten av Hallsvenskan i januari och att han planerar en domarkonferens under någon dag i januari eller februari, inbjudan kommer när Thomas hittat lämplig dag, tid och plats.

Gunilla meddelade att man nu spikat datum för en träff kring skolboulen och det blir den 7 februari, inbjudan kommer till de klubbar som anmält intresse.

Årsmötet 2023 diskuterades och vi landade i att ta in offerter från tre olika ställen, när vi fått in dessa kommer vi besluta om plats och meddela er var vi ska hålla till. Klart är sedan förra mötet att årsmötet kommer hållas söndagen den 12 mars. Glöm inte att eventuella motioner till distriktets årsmöte ska vara inkomna till styrelsen senast den 15 januari. Samma datum gäller även för den som vill nominera någon till något uppdrag men då ska det skickas till valberedningen.

Kort rapport men mycket mer än så här var det inte att gå igenom den här gången!

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2022-12-25

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77