Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

2022-09-01

Hej Boulevänner!

I tisdags hade SSBF styrelsemöte, digitalt via Teams. Det var ett tag sedan senaste mötet, tiden rusar iväg känns det som.

Det märktes på dagordningen att det mesta löper på bra och fungerar som det ska för vi hade inte så väldigt mycket att ventilera den här kvällen. Vi konstaterade att det snart är dags för den avslutande helgen i årets seriespel och att vi har bra koll på läget där. Domare är utsedda och nyligen har inbjudan lagts ut här på hemsidan. Ekonomin är god även om en del utgifter väntar under hösten.

Hallsvenskan är på gång och det är ju avslutningen på det som påbörjades i januari. Från och med nu kommer Hallsvenskan ju spelas vår-höst i stället för höst-vår. I slutet av september ska Prins Bertils Juniorcup (PBJC) spelas i Malmö, man lägger ut tävlingen i distrikten fr o m nu. Det finns redan en indikation på att detta inte var ett populärt beslut då det är få anmälda till årets cup. SSBF har dock 2,5 lag med, två rena sydsvenska lag och ett blandlag. Vi önskar våra ungdomar stort lycka till och hoppas Moa och Måns kan försvara förra årets seger.

Vi har äntligen lite nytt att rapportera vad gäller nya hemsidor, SBF och distriktens lösning är klar och där återstår nu att konstruera de nya sidorna och föra över allt material från våra gamla hemsidor. Vi kommer få en del hjälp men det är ett stort arbete som ligger framför oss. Vad gäller klubbarnas hemsidor har SBF gått ut med information kring det på sin hemsida, ni hittar den här: Ny hemsida till föreningen Länk till annan webbplats.

Vi kommer under hösten arrangera ett höstmöte och ni kan redan nu boka in den 13 november i era kalendrar för detta. Mer information med plats och tid m.m. kommer senare.

Det var allt för den här gången, vi ses på banorna!

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2022-12-25

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77