Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

2020-08-08

Helgen som gick hade vi styrelsemöte igen, ungefär samma ärenden på listan som senast men en del intressanta diskussioner även utanför protokollet. Som jag berättade förra gången planerar vi ett Höstmöte och i helgen bestämdes det att det blir av, den 27 september kl. 13.00 träffas en representant från varje klubb på Catena Arena i Ängelholm för att informeras och få svar på frågor. Ungdomsboule, domare och förhoppningsvis lite nyheter från SBF finns bland det vi tänkt ta upp och även den prisutdelning som skulle genomförts i våras. Vi håller naturligtvis avstånd i lokalen och om man har sjukdomssymptom skickar man en ersättare. Anmälan om närvaro vill vi ha senast den 21 september på mejl till info@sydsvenskboule.se, separat inbjudan kommer via mejl inom kort.

Anmälningstiden för Hallsvenskan går in på sluttampen och oavsett hur det blir med genomförandet den här vintern vill vi ha in era anmälningar, anmäls senast den 17 augusti till tk@sydsvenskboule.se. Vänta dock med betalningen tills vi tagit definitivt beslut om vi ska genomföra en Hallsvenska i år. Har ni redan betalat kommer ni få pengarna tillbaka om vi ställer in.

Vi väntar med spänning på om det blir några förändringar kring allmänna sammankomset nu i höst men själv tror jag inte man kommer ändra något. Läget i världen är alltför osäkert känns det som. Vill dock påminna om att det går att genomföra tävlingar om man följer alla rekommendationer och klarar checklistan. 16 lag är det som gäller men det går att få dispens för 20 lag i dubbel, kontakta vårt TK om ni vill söka dispens, tk@sydsvenskboule.se.

Hoppas vi ses den 27 september om inte tidigare!

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2022-12-25

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77