Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

2020-12-14

Hej boulevänner!

Nu har den här årgången av distriktsstyrelsen varit verksam i nästan 11 månader. 11 månader där det nästan inte spelats någon boule alls och där vår största uppgift i styrelsen i princip har varit att ställa in, ställa om och återbetala avgifter. Det är ett tufft läge men nu börjar vi kanske se en viss ljusning i horisonten i och med att de första vaccinationerna är på gång. Jag vill, liksom senast, uppmana alla att ta det här på allvar, ju fler som följer myndigheternas råd och rekommendationer desto snabbare får vi hoppas att pandemin släpper sitt grepp över oss.

Igår hade vi vårt sista styrelsemöte för det här året och då kunde vi konstatera att det händer inte så mycket just nu men några viktiga beslut behövde ändå tas. Vi beslutade bl a att utse Maria Kindberg (HLS) till SSBF:s representant i förbundets kommitté för utmärkelser och fastslog vårt förslag till reviderade stadgar. Vi tackar de klubbar som skickat in synpunkter, de kommer nästan alla att beaktas i de reviderade stadgarna. Vårt förslag kommer nu att skickas till SBF för godkännande och sedan presenteras för distriktsmötet för antagande.

Apropå distriktsmötet så kommer det att ske digitalt och gå av stapeln den 27 mars 2021. Vi börjar med ett Bouleting på förmiddagen och sedan blir det årsmötesförhandlingar under eftermiddagen. Styrelsen tittar just nu på olika system som klarar av eventuellt slutna omröstningar vid personval. Det finns många varianter och vi hoppas hitta något som är enkelt att hantera, både för oss som administrerar det och för alla deltagare. Förbundsmötet kommer sedan att ske digitalt även nästa år och det blir den 25 april som det inträffar.

TK hälsar att man sanktionerat de lokala tävlingarna för nästa år, tittat på datum för DM och seriespel och beslutat att försöka genomföra Hallsvenskan vid 7 tillfällen istället för 5 nästa säsong för att kunna begränsa spelet till 2 möten per tillfälle enligt önskemål från flera klubbar.

Det var väl i stort sett det viktigaste från gårdagens styrelsemöte. Som vanligt det här året uppmanar jag alla att hålla ut, hålla avstånd och följa de rekommendationer som gäller och glöm inte tvätta händerna!

Jag vill också passa på att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År så får vi hoppas att vi kan träffas på boulebanorna igen under 2021.

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2022-12-25

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77