Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

2020-11-01

Hej boulevänner!

Dags för lite information från mig och styrelsen efter dagens digitala styrelsemöte. Tyvärr präglas ju allt vi gör just nu av pågående pandemi och de skärpta regler som gör träning och tävling omöjligt för tillfället. Allt man beslutar om får bli med ett litet tillägg "om det är möjligt att genomföra" eller "om restriktionerna hävs" och liknande. Det är ett tufft läge men jag vill uppmana alla att ta det här på allvar, ju fler som följer myndigheternas råd och rekommendationer desto snabbare får vi hoppas att pandemin släpper sitt grepp över oss.

Vad beslutade vi om idag då? Jo, vi beslutade att de reviderade stadgarna nu går ut till klubbarna på remiss. Den 6 december vill vi senast ha in era svar så att vi kan göra eventuella ändringar innan handlingarna till kommande årsmöte publiceras. Vi tog också beslut om ett styrdokument för styrelsearbetet för att göra det lättare för ledamöter att sätta sig in i vad det innebär att vara ledamot i styrelsen för SSBF. Vi tog också beslut i ett par frågor vi fått från SBF, bl a om en representant i deras kommande kommitté för utmärkelser. Vi har tagit fram tre namn som vi just nu frågar om de är intresserade, har ni något namn på någon person som har stor kunskap om distiktet, dess historia och spelare/ledare så får ni gärna meddela mig så ser vi vem som vi slutligen väljer. Det brådskar lite så jag tar gärna emot förlag i den här veckan och då på mejl till ordf@sydsvenskboule.se.

Vi har nu återbetalt det mesta av de anmälningsavgifter eller sanktionsavgifter som ska återbetalas. I framtiden kommer vi att ta ut sanktionsavgifterna i efterhand, när vi vet att en tävling har genomförts, det sparar en del arbete för både er klubbar och styrelsens ekonomiansvarige. Inom kort kommer faktura på årsavgifterna för 2021 att dimpa ner hos alla klubbar också.

Vi har satt ett preliminärt datum för distriktsmöte/bouleting 2021 och det blev den 27 mars, mer information kommer i december månad. Om vi kan genomföra ett fysiskt möte (eventuellt med hänsyn till restriktioner) kommer vi göra det men vi tittar också på om vi kan fixa det digitalt. Själva det digitala mötet går att ordna utan större problem men vi behöver tillgång till ett säkert omröstningssystem för de val som ska göras och för de andra eventuella omröstningar som uppstår. Har någon något tips kring detta får mnan gärna meddela mig.

Det var lite kring vårt möte idag, nu gäller det som sagt var att hålla ut och följa de rekommendationer som kommer och glöm inte tvätta händerna!

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2022-12-25

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77