Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

2021-05-17

Hej Boulevänner!

Igår hade SSBF styrelsemöte igen, ett möte som gick ganska fort även den här gången. Tiden gick mest åt att diskutera kommande seriespel samt DM och SM. Vad gäller seriespelet beslöt vi att följa SBF och ställa in sammandrag 1 den 12-13 juni och flytta det till 14-15 augusti samt ha sammandrag 2 den 11-12 september. Huruvida det går att genomföra med tanke på pandemin kan vi inte säga något om idag, inte heller är det helt klart om vi klarar seriespelet på två sammandrag eller måste ta till ett tredje. Styrelsen återkommer så fort vi vet mer.

Vi planerar just nu för att köra ett DM på helgerna i vecka 28 och 29, dvs 17-18 juli respektive 24-25 juli. Spelplatser blir Tyringe respektive Malmö och tävlingen blir då även ett SM-kval. Exakt vilka klasser det blir är inte helt klart eftersom vi måste följa vad man beslutar kring SM och det blir klart senare den här veckan, men att det blir dubbel, trippel och mixed-dubbel är dock klart. Det är ju förstås väldigt osäkert om det alls går att genomföra pga pandemin men vi planerar för det och håller alla tummar att det ska fungera.

Det är mycket mejladresser till er i klubbarna att hålla reda på så vi vore ytterst tacksamma om ni meddelar ändrade adresser eller ändrade mottagare till sekreterare@sydsvenskboule.se så kan vi hålla våra sändlistor uppdaterade. Om vi får önska något är det också att ni i klubbarna begränsar antalet mottagare till två per klubb (många har det så redan) så minskar vi risken för att det blir fel. Vi ställer inget krav utan det är en önskan för att vi ska kunna säkerställa att vår information kommer fram till rätt mottagare.

Mycket mer än så här blir det inte idag, nu gäller det att vi alla håller ut och fortsätter vara försiktiga, även om vaccinationerna nu kommit igång ordentligt är pandemin långt ifrån över. Träna på men håll avstånd och följ restriktionerna så hoppas vi att vi kan ses på tävlingsbanorna, om inte förr så i alla fall på DM och SM-kval i juli.

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2022-12-25

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77